Retter

Vores retter

Det thailandske køkken er meget alsidig og grundet de mange smagfulde råvare giver dette mange muligheder med hensyn til sammensætningen af smagfulde retter.  

Der er mange der på forhånd bliver lidt skræmt af de mange historier man høre høre om folk der har fået meget stærk thaimad.
Ja, der findes stærk mad i det thailandske køkken, men det er langt fra alt der lige stækt og der findes lige så mange rette der er på det niveau vi kender her.

Med en 6 retters menu er der gode muligheder for at sammensætte en varieret menu så er noget for enhver smag, derfor laver vi ikke mindre end en 6 retters menu til buffeten.

Skriv eller ring til Penn, hvad du ønsker og vi vil regne en pris ud for netop det du har valgt.


Bemærk at vores buffet'er er altid inklusiv følgende tilbehør:


Thailandsk jasmin ris - Penn`s Hjemmelavet stærk chiliolie med ristet hvidløg - Sød chilisauce 

Thailandske rejechips - Div. frisk salat eller grøntsager som peberfrugt-cherrytomater-agurk- osv.                    Kuvert prisen udregnes efter sammensætningen af retterne til buffeten og er ved Min. 25 kuverter (voksne)

Forbehold for ændringer og råvare leverance


Vil du gerne slippe for at lave maden selv, her finder du et stort udvalg af thai mad

   

                                                

Stærke supper:

Tom yam, goong 
Klassisk stærk cremet thaisuppe med kæmperejer, kokosmælk, champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chili.

Tom yam, gai
Klassisk stærk thaisuppe med kyllingekød, champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chili.


Penn's fiske suppe

Karry suppe med fiskekød med kokosmælk on top med frisk salatblanding, koriander og lime. 

.


Ikke stærke supper:


Tom kha, goong
Cremet kokosmælk suppe med kæmperejer, champignon, koriander, springløg, citrongræs, galanga og lime.

Tom kha, gai
Cremet kokosmælk suppe med kyllingekød, champignon, koriander, springløg, citrongræs, galanga og lime. 


Penn´s suppe
Suppe med hjemmelavet svinekødboller eller kyllingeboller med nudler, springløg, koriander, stegte hvidløg, bønnespirer, peanuts og sojasauce.




Forretter (portions anretning severes inden buffeten)



Penn' forårsruller 
Thai forårsruller med oksekød, porre, gulerødder, spidskål, nudler, hvidløg og div. kryderier severes med sød chilisauce

Giew tod (Wanton) 
Wanton dej fyldt med krydret fars som kylling eller svinekød, med sød chilisauce. og thai agurkesalat

Goong chøp bang tod
Indbagte kæmperejer med sød chilisauce.

Penn's krydrede kødboller

friturstegte krydrede kødboller på spyd, med papaya salat


Red salmon by Penn'only

Dampet laks med rødkarry sauce, med koksmælk, serveres med sort nudelsalat on top med tigerrejer.


Black salmon by Penn'only

Bagt laks med appelsin-terriyaki, sød sortsoya, serveres på et stykke fuldkornsbrød med agurk-mynte creme.


Gravad laks by Penn' only

Krydret urte blanding af ingefær, limeskaller, citonsaft, citongræs og chili, severes på et stykke smør ristet rugbrød med aspagerssalat.



Gryderetter:



Pa naeng

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt kød i panang karrypasta, kokosmælk, løg, rødpeberfrugt, chili, sød basilikum, og lime blade


Gaeng khiew wan

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt i grøn karrypasta, kokosmælk, mini auberginer, bambusskud, chili og sød basilikum.


Gaeng massaman

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt i massaman karrypasta, kokosmælk, søde kartofler, peberfrugt og cashewnødder.


Gaeng sabarot, nuaer

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød)


Stegt i rødkarrysauce med ananas, porre, diverse thaikrydderier, kokosmælk og limeblade.


Kaeng ka-ri, moo

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød)
Stegt i gul karrypasta med løg, kartofler, bambuskud og cashewnødder.


Gaeng phat 

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød ) 
Stegt i rødkarry med kokosmælk, bambuskud, basilikum, løg og limeblade.



Wokretter:



Phat ga pau,

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt med hvidløg, chili, stærk basilikum, springløg og thai krydderier.


Phat nam man hoi

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Marineret kød i  østerssauce, stegt med babymajs, løg, forårsløg og div. grøntsager.


Phat prik geang

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt med stærke krydderier, chili, bambusskud og limeblade.


Phat khing 

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Stegt marineret svinekød med løg, ingefær, diverse krydderier, chili og sojasovs. 


Phat preiw wan

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )


Svinekød stegt i sur/sød sauce, ananas, løg, peberfrugt, forårsløg, gulerødder, agurk, baby majs og tomat.


Phat see eiw

(Vælg melle kylling eller svinekød )


Stegte nudler med  (marineret) kød  i sort soyasauce med  champignon, broccoli, og gulerødder.


Phat thai

(Vælg mellem rejer, kylling eller svinekød )


Stegte nudler med, æg, bønnespirrer, hvidløgspurløg og lime.



Yam / kød salat:



Yam nuaer yang
Stegt marineret oksekød med stærk krydret salat, limeblade, citron og chilisauce.


Larb Isan

(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød)
Stærk salat med Isan kryderier, forårsløg, løg, koriander, mynte, lime frisk chili og citrongræs. 

Yam moo yang
Stegt marineret nakkefilet med stærk krydret salat, limeblade, citron, citrongræs og tomater.

Yam gai yang 
Stegt marineret kyllingekød med stærk krydret salat, limeblade, citron, sortchilipaste-kokos creme og ristede kokosmel-peanuts


Penn' specielle retter:



Goong phat nam prik pau
Kæmperejer stegt i chilipastasauce med løg, hvidløg og basilikum.

Moo/Goong phat ga pau 
Hakket svinekød og Kæmperejer stegt med chili, stærk basilikum og løg.

Goong phat prik gaeng
Kæmperejer stegt med rødkarry, bønner og limeblade.

Yam seafood

Mixed seafood salat med stærke krydderier,løg, lime, koriander, chili og glasnudler

Yam goong khai doew 
Salat, Rejer med thailandske sprøde spejlæg i en stærk hvidløgs dressing med løg, lime, chili, koriander, tomater og hakkede æbler.

Phat ga pau moo krop

Lynsteg sprøde ribensteg med svær i stærk ga pau sauce med chil, basilikum, severes ned thaispejlæg.


Vegetarretter 



Khao phat 
Stegte ris, grøntsager, med eller uden æg.

Phat thai 
Stegte nudler, grøntsager, med eller uden æg.


Phat priew wan
Grøntsager stegt i sur/sød sauce.

Phat phak
Grøntsager stegt i soya- og østerssauce.

Kaeng khiew wan
Grøntsager stegt i grøn karrypasta, kokosmælk, tofu, bambusskud, mini auberginer, baby majs, sød basilikum.



Dessert: (Serveres som portions anretning)



Årstidens frugter fra Thailand serveres med is eller råcreme  ( vaniljis, jordbæris, hindbæris )

feks. longan, lychee,lamputan, mango,jackfrugt, dragonfruit.


Pandekage med bagt karry ananas severes med vaniljis,banan og honningristet havegrynscrunch.


Cheesecake i portionsglas, servers med sprøde kiksebund og bær, on top med chokolade.

Vælg mellem:

Durian-kokos'pandan : Mango-pina colada : Passionfrugt-banan eller lime-kokos : Lychee-Bailey eller Joedbær- Bailey


Penn'sweet rice fancy by Penn'only


Marineret sød ris med kokosmælk, pandanblade ( thai's vanilj) severes med:

Durian-kokos creme eller mango-kokos creme. on top med dvs. frugt, bær og sprøde nødder.


(Forbehold for ændringer og råvare leverance )




© Copyright. All Rights Reserved.