Det thailandske køkken er meget alsidig og grundet de mange smagfulde råvare giver dette mange muligheder med hensyn til sammensætningen af smagfulde retter.
Der er mange der på forhånd bliver lidt skræmt af de mange historier man høre høre om folk der har fået meget stærk thaimad Ja, der findes stærk mad i det thailandske køkken, men det er langt fra alt der lige stærkt og der findes lige så mange rette der er på det niveau vi kender her.
Med en 6 retters menu er der gode muligheder for at sammensætte en varieret menu så er noget for enhver smag, derfor laver vi ikke mindre end en 6 retters menu til buffeten.
Skriv eller ring til Penn, hvad du ønsker og vi vil regne en pris ud for netop det du har valgt.
Bemærk at vores buffet'er er altid inklusiv følgende tilbehør:
Thailandsk jasmin ris - Penns hjemmelavet stærk chiliolie med ristet hvidløg - Sød chilisauce
Div. frisk salat eller grøntsager som peberfrugt-cherrytomater-agurk- osv.
Kuvert prisen udregnes efter sammensætningen af retterne til buffeten
ved Min. 25 kuverter /Ved mindre selvskaber kan også arrangerer/ ring til Penn
Forbehold for ændringer og råvare leverance
Vil du gerne slippe for at lave maden selv, her finder du et stort udvalg af thai mad
Stærke supper:
Tom yam, goong
Klassisk stærk cremet thaisuppe med kæmperejer, kokosmælk, champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chili.
Tom yam, gai
Klassisk stærk thaisuppe med kyllingekød, champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chili.
Penns fiske- kokos karry suppe / natmad
Rød karry suppe med fiskekød ,kokosmælk on top med ris nudler, frisk spidkålssalat, koriander, chili og lime.
Ikke stærke supper:
Tom kha, goong
Cremet kokosmælk suppe med kæmperejer, champignon, koriander, springløg, citrongræs, galanga og lime.
Tom kha, gai
Cremet kokosmælk suppe med kyllingekød, champignon, koriander, springløg, citrongræs, galanga og lime.
Penns Guay teaw gai / Natmad
Kylling suppe med hjemmelavet kyllingeboller med nudler, springløg, koriander, stegte hvidløg, bønnespirer, peanuts og sojasauce.
Forretter (portions anretning severes inden buffeten)
Penn' forårsruller
Thai forårsruller med oksekød, porre, gulerødder, spidskål, nudler, hvidløg og div. kryderier severes med sød chilisauce
Goong chøp bang tod
Indbagte kæmperejer med sød chilisauce eller jordnøddesauce og thai agurkesalat
Penn`lakseruller
Lakseruller med krydret salat som avocado, koriander, chili, mango og hviløgs flute.
Dampet laks m. rødkarry sauce
Dampet laks med rødkarry kokos sauce serveres med ris nudelsalat topping med tigerrejer.
Terriyaki laks
Bagt laks med appelsin-terri yaki, sød soya, serveres på et stykke fuldkornsbrød ,dagens salat topping med agurk-mynte creme.
Tiger ejercocktail med mangosalat
Mango salat on top med stegt tiger rejer i rødkary kokos sauce serveres med stykke brød
Yam goong nang
Tiger ejer salat med kogt æg i en stærk -kokos dressing med lime, krachai, chili, koriander, tomater og mango
serveres med gul nudel salat og ristede løg
Gryderetter:
Pa naeng
(Vælg mellem oksekød, kylling, tiger reje eller svinekød )
Stegt kød i Penang karrypasta, kokosmælk, løg, rødpeberfrugt, chili, sød basilikum, og lime blade
Gaeng khiew wan
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )
Stegt i grøn karrypasta, kokosmælk, mini auberginer, bambusskud, chili og sød basilikum.
Gaeng massaman
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )
Stegt i massaman karrypasta, kokosmælk, søde kartofler, peberfrugt og cashewnødder.
Gaeng sabarot
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød)
Stegt i rødkarrysauce med ananas, porre, diverse thaikrydderier, kokosmælk og limeblade.
Kaeng ka-ri
(Vælg mellem oksekød, kylling)
Stegt i gul karrypasta med løg, babymajs, bønner og basilikum
Gaeng phat
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )
Stegt i rødkarry med kokosmælk, bambusskud, basilikum, løg og limeblade.
Wokretter:
Phat ga pau,
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )
Stegt med hvidløg, chili, stærk basilikum, springløg og thai krydderier.
Phat nam man hoi
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød )
Marineret kød i østerssauce, stegt med babymajs, løg, forårsløg og div. grøntsager.
Phat prik geang
(Vælg mellem kylling, tiger rejer eller svinekød )
Stegt med stærke krydderier, chili, kokosmælk, bambusskud, grønne bønner og limeblade.
Phat khing
(Vælg mellem kylling eller svinekød )
Stegt marineret kød med løg, ingefær, diverse krydderier, chili og sojasovs.
Phat preiw wan
(Vælg mellem kylling, tiger rejer eller svinekød )
Stegt i sur/sød sauce, ananas, løg, peberfrugt, forårsløg, gulerødder, agurk, baby majs og tomat.
Phat mee
(Vælg melle kylling eller svinekød )
Stegte gulenudler med (marineret) kød i sort soyasauce med champignon, broccoli, og gulerødder.
Phat thai
(Vælg mellem rejer, kylling eller svinekød )
Stegte risnudler i sur sød sauce med, æg, bønnespirrer, hvidløgspurløg og lime.
Phat vun sen goong
Lynstegte glasnudler, med marineret tigerrejer, hjemmelavet svinekødsboller, shitakesvampe,
forårsløg, limeblade i rødkarry sauce.
Yam / kød salat:
Yam nuaer yang
Stegt marineret oksekød med stærk krydret salat, limeblade, citron og chilisauce.
Larb Isan
(Vælg mellem oksekød, kylling eller svinekød)
Stærk salat med Isan kryderier, forårsløg, løg, koriander, mynte, lime frisk chili og citrongræs.
Yam moo yang
Stegt marineret nakkefilet med stærk krydret salat, limeblade, citron, citrongræs og tomater.
Yam gai yang
Stegt marineret kyllingekød med stærk krydret salat, mango, citron, sortchilipaste-kokos creme og ristede
kokosmel-peanuts
Penn' specielle retter:
Goong phat nam prik pau
Kæmperejer stegt i chilipastasauce med løg, hvidløg og basilikum.
Moo/Goong phat ga pau
Hakket svinekød og Kæmperejer stegt med chili, stærk basilikum og løg.
Blæksprutte tuber-googn phat prik gaeng
Kæmperejer og tuber stegt med rødkarry, grønne bønner, citrongræs og limeblade.
Yam seafood
Mixed seafood salat med stærke krydderier,løg, lime, koriander, chili og glasnudler
Yam goong nang
Tiger ejer salat med kogt æg i en stærk -kokos dressing med løg, lime, krachai, chili, koriander, tomater
og mango
Vegetarretter
Khao phat
Stegte ris med shitake svampe div. grøntsager, med eller uden æg.
Phat thai
Stegte nudler med sur sød sauce og div. grøntsager, med eller uden æg.
Phat priew wan
Grøntsager stegt i sur/sød sauce. med tufo
Phat phak
Grøntsager stegt i soya, tufo og østerssauce.
Kaeng khiew wan tufo
Grøntsager stegt i grøn karrypasta, kokosmælk, tofu, bambusskud, mini auberginer, baby majs, sød basilikum.
Dessert: (Serveres som portions anretning)
1: Frugtsalat serveres med råcreme topping m.nødder og chokolade
feks. longan, lychee,lamputan, mango,jackfrugt, dragonfruit.
2: Blåbær cheesecake
Severes med chokolade, frisk frugt, bær og sprød granola -kokos og mandler
3: Penn'sticky rice fancy
Sticky rice med pandanblade ( thai's vanilj) severes med
mango- kokos creme. on top med dvs. thai frugt, bær og sprøde nødder
(Forbehold for ændringer og råvare leverance )
© Copyright. All Rights Reserved.